Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

13. november 2009
Den helt rigtige julemand og hans kone - www.store-kassa.dk

Fredag den 13. November var vi i Hjørring for at hente julemanden og hans kone og de skulle transporteres gennem Hjørrings gågade og frem til Metropol – indkøbscenter.

Vi havde Kapone, Dajmi-dut, Alberte og Cutie Pie med – Erik og Annette havde Ludmilla og Victoria med og der var lidt vanskeligheder i starten, men disse nævnte hunde er jo heller ikke vant til at være foran en vogn, undtagen et par gange om året og på trods af det ELSKER DE DET :o)

Eddie var med på en kigger og var spændt fast til mig i mavebæltet og der var ikke mange børn der havde flere sutter tilbage i munden efter hans besøg :o)

Fredag den 20. November skulle julemanden og hans kone igen hentes og denne gang ved SHOPPEN i Aalborg og denne tur var HELT igennem fantastisk. Vi havde byttet lidt om på hundene, så Alberte blev hjemme og vi tog Erik og Annette´s ”gamle” tøs Petruska (11,5 år) med i stedet og det gik SÅ godt.

Eddie var med i bilen for det skal han jo også lære, at være med uden at deltage og han sov og slappede af og det var en fornøjelse. Der var lidt tid inden julemanden og hans kone skulle ”på”, så vi tog en god runde på p-pladsen ved SHOPPEN inden, og hundene fik lov for alvor at trække og bruge kræfter og det hjalp gevaldigt på humøret og det hele foregik i ro og mag. Da vi nærmede os SHOPPEN stod en masse børn og voksne og ventede på os og det var et flot syn.

Næste gang julemanden skal hentes er i Thisted den 11. December og det glæder vi os til.