Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

7. & 8. november 2009 - Dobbeltudstilling i Herning
Dommer lørdag: Marianne Baden, DK
Dommer søndag: Kresten Schell, DK

Så af sted til årets sidste udstillinger og Herning er jo altid noget specielt, om det er fordi det er de sidste kan jeg ikke sige, men jeg glæder mig som altid til at komme af sted.

Denne gang var kun Alberte tilmeldt, men måtte blive hjemme for pelsen lå i 2 bæreposer og hun var kun iført ”bikini” og så på denne årstid :o)

Men pyt, så er det godt jeg kan bruges andet steds, så jeg var booket til at handle Annette og Erik´s  Victoria og Margit og Jens Egon´s Aslan.

Eddie kom med på en ”kigger” og kunne lige snuse til savsmuldet i manegen :o) Eddie synes IKKE det var SÅ sjovt at hans ”mor” skulle løbe rundt med andre end ham og var lidt uden for pædagogisk rækkevidde en stund, men heldigvis var ”onkel” Erik og ”tante” Annette der til at tage over og ”moster” Pia gav også en hånd med og det skal I alle have tak for og ja, jeg ved Eddie er forkælet og ”moar´s” dreng, men det må I leve med i MANGE år fremover – hahaha.

Også tak til Margit og Jens Egon der tog sig kærligt af Eddie om søndagen. Som I nok alle kan forstå skal der mere end EN til at passe på den forkælet dreng :o), men som hans stambogsnavn antyder, er han ALTID klar til en fest :o)

Lørdag morgen kørte vi i 3 biler (mindre kunne ikke gøre det :o)
Erik kørte forrest, dernæst Jens Egon og mig som rosinen i pølseenden for der skete noget i familie Hansen som aldrig er sket før. Der var inviteret til familie-tamtam i Erik´s familie på Mors, og Annette vil gerne på udstilling og derfor tog Erik alene til fest på Mors lørdag – ja, I læste rigtigt :o), mens vi festede i Herning.

Så søndag morgen skulle jeg hente Annette og Victoria i Aalborg og så ville Erik komme lidt op ad formiddagen til Herning og tage familien med hjem.

Lørdag var resultaterne at Victoria fik en VG og Aslan vandt mellemklassen med excellent, men blev ikke placeret i BIK.

Søndag var resultaterne at Victoria fik excellent og Aslan blev 2. Bedste i mellemklassen med excellent og blev 4. Bedste han i Køn.

Så jeg behøver vel ikke at skrive, at der ikke var et øje tørt i snowaffairs-corner :o)

Søndag var min bil fyldt med hunde og tilbehør, men det vigtigste var FROKOSTEN som Annette havde lavet og vi blev MEGET mætte og tusinde tak for mad til jer begge.


Annette og Erik´s overdådige frokost bord og tak for mad.


Eddie som skødehund hos ”tante” Annette – jeg ved ikke hvem der nyder det mest :o)


Aslan og jeg springer ind i 2010 med højt humør og store forventninger.


Aslan og jeg i Bedst i Køn konkurrencen.


paparazziiiiiiiii – Annette – www.snowaffairs.dk

Tak for en dejlig weekend til jer alle og tillykke med de flotte resultater.