Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

10. oktober 2009 - Udstilling i Herlufmagle

Dommer lørdag - Kurt Nilsson – Sverige.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – bedste baby og fik sin første roset :o)
Kalinin´s Miss Alberte of Yugi – excellent og vinder af veteranklassen og BIR-veteran.
Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia & Mikkel Hiort – excellent og vinder af veteranklassen og BIM-veteran.

Afsted det gik igen i Pia´s bil og i dag var lidt specielt for mig, da vores skønne baby Eddie skulle udstilles for første gang og jeg havde glædet mig SÅ meget.
Jeg var jo også spændt på hvordan han ville tage hele dette udstillingscirkus og om han synes det ville være sjovt, men tro mig – det gør han.
Eddie elsker alle og har et humør og gå-på-mod der siger ”spar 2” til det hele og lever helt op til sit stambogsnavn :o)
Men det er helt sikkert også fordi at alle dem der er omkring mig og mine hunde, synes han er skøn og gerne hjælper til og det skal I alle have tusinde tak for.
Da Eddie og jeg blev kaldt i ringen stod dommeren, ringsekretæren og assistenten og tog imod med rosende ord og kærlige klap og det er med til at Eddie synes livet er sjovt og en MEGET positiv oplevelse og det skal de have tak for.
Vi er SÅ taknemmelig for det arbejde som Eddie´s opdrætter – Lynette Blue – har lavet med ham og kan ikke takke hende nok.


Eddie

Dommeren og personalet var i det hele taget et frisk pust i ringen og dejligt med folk der har humor og det gør det endnu sjovere at udstille for mit vedkommende i hvert fald :o)

Jeg havde lovet Annette, Erik og Jens Egon at hjælpe med Victoria og Aslan.
Aslan blev udstillingens bedste junior og 4. Bedste han og fik sin første roset med hjem til ”farmand” og tro mig, Jens Egon var stolt :o)
Victoria blev 3. Bedste tæve i åbenklasse og i kennel Snowaffairs telt var der ikke et øje tørt, vel Annette :o)
Irene (Kiak) og Kirsten bad igen om hjælp til Quincy i hvalpeklassen og han blev BIR hvalp og som Irene sagde: vi gider jer ikke mere, men den tror jeg ikke på og jeg hjælper gerne igen, ikke mindst for Kirsten´s skyld – haha.

Pia var SÅ tæt på det sidste cert og blev 2. Bedste tæve, men ”søster” fik det denne gang og blev BIM, bare rolig Pia, det sidste skal nok komme og bare kæmp videre.

Tak for en dejlig dag og tillykke til Danmarks rød/hvide ”drenge” med sejren over Sverige :o)

Ha´ det godt og vi ses i Herning.