Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

23. maj 2009 - Ustilling i Fjellerad
Dommer: Niels A. Törnløv, S

Kalinin´s Miss Alberte of Yugi:
Excellent og 3. Vinder I veteran-klassen.

Kalinin´s Mister Alkapone of Yugi:
VG og 3. Vinder I veteran-klassen.

Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia og Mikkel Hiort:
Excellent og 1. Vinder I veteran-klassen og BIM veteran.

Så kom dagen som jeg havde glædet mig til. Og det var fordi jeg selv skulle have hunde med og pakke bilen med mit eget grej :o) Bare det at gøre mine egne hunde klar til udstilling med vask, blowning og børsten var en HELT speciel følelse som jeg har savnet VILDT meget :o)

Jeg havde Charlotte (pomser-damen :o) med, da hun her i den kommende uge har noget ”øv” der lige skal overstås og dejligt hun tog imod mit tilbud og Charlotte hyggede sig noget SÅ gevaldigt med chowfolkene og os samojedfolk. Held og Lykke Charlotte :o)

Kapone og Alberte er nu veteraner og d.v.s. de er over 8 år og det er jo ikke til at forstå.
Alberte smed al pelsen for 1 måned siden og stilede op i ”g-streng” og Kapone er i MEGET fuld pels :o)
De fik begge nogle flotte kritikker og Kapone fik at vide, at han var lidt tung i det og der må jeg sige, dommeren var ”skarp” :o)


"Mine" 3 gamle veteraner - Amilton - Alberte og Kapone


Udstillingens 8 veteraner - dem kan vi godt være stolte af.


Ja, resultaterne var jo så som så, men jeg er SÅ stolt over de 3 veteraner af mit opdræt og så flot de holder sig.
I alt på udstillingen var der 4 han-veteraner og 4 tæve-veteraner og de var/er alle passet og plejet og det gør mig stolt. TILLYKKE TIL OS ALLE SAMMEN MED VORES DEJLIGE GAMLE OG SUNDE HUNDE.

Jeg havde også lovet Erik og Annette at udstille Aslan og Victoria og det gik da………….. :o) Aslan fik VG og blev 3. Vinder i klassen og dommeren gav mig en historie om hvor dejlig han var, men meget ung og det har han jo ret i, for vi stillede jo i juniorklassen :o)


Aslan

Men Aslan opførte sig rigtig godt og ved nu hvad STÅ er og ikke mindst ”BLYW stående” og en fornøjelse at udstille, så det gør jeg gerne igen igen :o)

Så blev det Victoria´s tur og hun var i fuld fæld og havde kun de lange dækhår (og de er lange) og hun fik en GOOD, for dommeren kunne simpelthen ikke lide pelsen, da det ikke er en polarpels og det har han jo så evig ret i.
Men pyt Victoria synes det var sjovt i ringen og er skøn at udstille, så det gør jeg også gerne igen igen :o)

Som traditionen tro kom der også en masse skønne ”gamle” samojedejere og hyggede med os og det er jo fantastisk. Hvad kan vi ønske os mere end, udstilling i solskin og omgivet af dejlige mennesker med godt humør, ja jeg ved det ikke – gør I?

Jeg har ladet mig fortælle, at dette års udstilling i Fjellerad er den sidste og så er det jeg spørg, hvad f….. sker der?
Den udstilling har eksisteret i over 20 år, med god økonomi tillige med og er en tradition og hvorfor bryde en GOD tradition, kan nogen forklare det for mig? Jeg er IKKE bange for ”det nye” og IKKE tilhænger af ”man” ikke følger med i udviklingen, men det her er i mine øjne for dumt og jeg håber Fjellerad fortsat er at finde i udstillingskalendere 2010.

Tak til jer alle for en knaldhamrende dejlig dag og så ses vi ikke før til august, så jeg vil ønske jer alle EN SKØN SOMMER.

Tommy og jeg rejser nemlig til Bangkok sammen med mine forældre for at besøge min yngste lillesøster Dorthe, som bor derude og vi er væk i 14 dage og det er lige når I alle er i Vejen, så Held og Lykke dernede til jer alle.
Det bliver hårdt at undvære alle mine dejlige hunde, men Tommy og jeg er SÅ heldige at have nogle HELT fantastiske ”hundebedster” – alias Kirsten og Kurt (Pia´s forældre) og de flytter ind på ”gården” og jeg kan love jer for, at hundene vil blive forkæle og passet og plejet i STOR stil, så de opdager ikke vi er bortrejst :o)

Jeg kunne unde alle at have sådanne ”hundebedster” for vi kan ikke takke Kirsten og Kurt nok for at denne rejse kan lade sig gøre og ikke nok med de er ”hundebedster” så er de også gode venner af huset og vi sætter SÅ STOR pris på dem.