Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

4. juli 2010
Specialklub - Polarhundeklubben - Udstilling i Nyborg

Dommer Karsten Grønås – Norge.

Kalinin´s Mister Amilton of Yugi
ejet af Pia og Mikkel Hiort – VG veteran.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party
1. Excellent I juniorklassen, bedste han, certifikat, BIR, BIS junior og BIS 2.

Det var jo en dobbeltudstilling, men da min mand Tommy gerne vil til Nibe Festival med mine søstre, så delte vi weekenden og det var vi begge glade for.

Lørdag kæmpede i alle med varmen og det var mest synd for alle de dejlige hunde.

Søndag kørte jeg med Pia og varmen var heldigvis ikke så slem. Det var et rigtig dejligt sted vi var og tak for det Ayoe, du er god til at finde de rigtige steder.

Der var tid til at hygge lidt inden vi skulle på og det er altid dejligt lige at få sludret lidt og høre lidt fra dagen i forvejen og ikke alle var lige stolte af deres præmieringer og det kan jeg ved gud godt forstå.

Men wupit dot com, så var det Eddie´s tur og han var igen alene i klassen, men jeg havde lidt sommerfugle i maven, for you never know :o)

Som den kvikke læser sikkert har spottet, så var der jo ingen grund til at være nervøs – set i bakspejlet – men INGENTING bliver en vane for mig og det var da også et ikke så pænt f-ord der kom ud af min mund som det første, da dommeren sagde Eddie blev bedste han :o)

Gud hvor blev jeg glad og stolt af min ”baby” – Eddie ”cruzer” bare der ud af og jeg kniber mig selv i armen og tænker er det en drøm, men nej heldigvis ikke :o)

Tak til jer alle for en dejlig dag og tak fordi i er så søde ved Eddie og det varmer helt vildt. Han er jo også lidt speciel for mig, men den historie kender i jo alle sammen og vi må videre……………………………….. :o)

Tak til Camilla Clausen for de flotte billeder du har taget af Eddie.Tak til Pia for en dejlig dag og især med mig bag rattet, så du kunne slappe lidt af, inden ”babyerne” kaldte i hjemmet.

Ha´ en dejlig sommer og pas godt på hundene i den varme der forhåbentlig kommer.

Vi ses i Vejen.