Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

Specialklubudstilling i Silkeborg 5. september 2010.
Dommer Annette Bystrup - DK.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party - excellent, 1. Vinder I juniorklassen, 5. Bedste han og fik certet - BIM junior.


Silkeborg udstillingen er simpelthen den SMUKKESTE på hele året og igen i år var vejret med os.
Eddie og jeg havde IGEN fået en plads i Kia-en hos Annette og Erik.
Vi var de første der var på pladsen og fik os placeret godt i det dejlige hjørne ved det store træ :o) Og ingen blå øjne denne gang ved telt-opsætning :o) Så efterlod Annette og jeg Erik på pladsen og tog Victoria og Eddie og travede en lang tur i Silkeborgs gågade og kigge på vinduer, så især Eddie kunne blive lidt træt og afslappet - det synes ringassistenten så IKKE havde hjulpet og han fik et smil med på vejen, men jeg kunne fornemme at han var blottet for humor - HAHA.


Eddie er pt en "knallert" og det er ikke til at vide hvordan han synes det skal gå og det har overhovedet IKKE noget at gøre med at han er forkælet - NEJ NEJ NEJ :o) Min søde elev fra ringtræning Annemarie kom og spurgte om jeg ville gå med Vinur og det ville jeg da gerne, han har også lidt "knallert" over sig.
Det gik rimeligt og han fik en Very Good, men ejerne var tilfreds og det var jeg også :o) Så blev det Eddie´s tur og det gik godt og vi vandt klassen og dommeren fik da også lige et kys med på vejen, det synes Eddie høre til og der er vi ikke helt enige, men dommeren tog gladelig imod, og som om hun havde noget valg - HAHA.
Så var det Aslan´s tur og det gik også rigtig godt med en excellent og dog ikke placeret, men dejlig er han sku´ :o) Nu blev det så Bedst i Køn med hannerne og her blev Eddie "vist ud" som 5.
bedste han og pludselig kaldte Gitte M og da der var 4 "champs" før os, skulle vi i ringen igen og så skulle dommeren beslutte om Eddie skulle have certet og det fik han - SKØNT, og tak til Gitte M.
Nu blev det så Victoria´s tur og om ikke vi vandt åbenklasse igen med excellent, og blev så ikke placeret i køn, men det gør bestemt ikke noget.
Victoria har simpelthen blomstret op her i denne sæson og det er jeg SÅ stolt af at være en del af og kan gøre Annette og Erik glade.
Nu var vi færdige og kunne nyde en dejlig frokost med små lune retter og dejligt tilbehør fra Jupitervej, og INGEN gik sultne der fra.


Så blev der tid til at pakke sammen og jeg vil takke for en HELT igennem fantastisk dejlig dag og ikke mindst fordi "Bedstemor" Nordholm var med :o)

Tak til jer alle og vi ses :o)