Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

Samojedhundeklubbens 30 års Jubilæumsudstilling på Sjælland 9. oktober 2010

Dommer Hanne Marion Ward - USA

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party
Excellent 1.1. I junior klassen, 2. Bedste han I køn med sit 4. cert og BIR Junior.

Pia, Diana og jeg pakkede os i Pia´s ”Transpeter” og så afsted det gik til færgen Århus-Odden og inden længe var freden forbi, for Gitte M og Kim N ville også med der :o)

Nej, spøg til side vi havde en hyggelig overfart og en god optakt til weekenden. Vi skulle overnatte på Møllelejren i Asnæs og sikke dog et dejlig sted og skønt område. Jeg nød virkelig at jeg kun havde Eddie med og det tror jeg var gensidigt :o)

Udstillingen foregik under dejlige omgivelser og humøret var højt hele vejen rundt.

Efter udstillingen gik Eddie og jeg en lang tur i området og hold nu k… der er smukt der ovre og sikke udsigt.
Middagen om aften var HELT i top og pyha det var go´ mad og snakken gik.

Sent blev det ikke for jeg var godt nok træt og kunne næsten IKKE vente med at komme i seng og sove i køjeseng, som da vi var børn – HAHA. Dog havde jeg lige glemt at jeg sov på værelse med 2 natpissere, dog siger Pia, at jeg sov som en sten og det er måske rigtig nok :o)

Op og i bad næste morgen, så en lang tur med Eddie og så ud i køkkenet og hjælpe med morgenmaden og det var en hyggelig stund. Så var det bare at vende næsen hjem af og lidt trætte var vi da også.

Tusinde tak til alle for en dejlig weekend og ikke mindst tak til Vibeke O og Eva N fra bestyrelsen og Ayoe fra udstillingsudvalgt, som trak det tunge læs, for et fabelagtig arrangement.