Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

15. august 2010 - Udstilling i Vejen
Dommer Marianne Baden - DK.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party - excellent og vinder af juniorklassen og 3. bedste han i køn.

Denne gang havde Eddie og jeg booket plads i Annette og Erik´s Kia og der var gjort fin plads til "prins pelsløs" i bilen.

Vi ankom og fik pakket ud og kom mod indgangen og der var ikke så lang kø, men hold nu op vi skulle gå LANGT til ringen.

Og det er jo ikke fordi vi har FOR LIDT med, så der var noget at slæbe :o) Vi fandt ringen og nu skulle teltet slås op og det gik egentlig fint i starten :o) Pludselig synes jeg at en teltstang ramte ved mit venstre øje, nåe pyt der skete jo ikke noget.

Efter cirka 30 sekunder spurgte jeg alligevel Erik om jeg havde noget ved øjet og han så HELT forkert ud i ansigtet, for der var en bule cirka 1,5 cm høj :o) Så kan det nok være jeg fik noget koldt på og heldigvis var der nogle søde samo-folk der havde køleelementer med og dem fik jeg lov at låne og det hjalp noget så gevaldigt - tak for lån :o) Jeg ville jo gerne undgå et blåøje, men AK sådan skulle det ikke være og jeg har set forfærdelig ud i et stykke tid, men kan prale af det er ved at være væk - minder er gode at have, men ikke i den form :o) Nu skulle Eddie og hans 10 hår gøres klar og jeg regnede IGEN ikke med noget, for jeg mente IKKE han var dommerens type, men min tvivl blev gjort til skamme og Eddie vandt juniorklassen og blev 3. bedste i køn.

Så var det Victoria´s tur og den "gamle" tøs på 5 år gjorde det godt og hun var SÅ fin gjort i stand og endnu en gang en STOR fornøjelse at gå med.

Vi 2 gjorde det og vandt åbenklasse og blev 2. bedste tæve i køn. Victoria er nok den første tæve i meget lang tid, der har fået et cacib og endnu IKKE fået et cert, til stor morskab for os alle.

Men vi starter bare bagfra og kommer stærkt igen :o) Behøver jeg at skrive, at der var IKKE et øje tørt hos Annette og Erik og jeg siger bare, tak for lån og gør det gerne igen :o) Så kunne vi slappe af og få lidt frokost og snakken gik og vi fik da også shoppet lidt.

Nu var der tid til at pakke sammen og der var ikke blevet koldere i løbet af dagen - "pyramiderne" :o) Erik ville forsøge at få bilen tættere på pladsen og tog lidt sager med og så begyndte Annette og jeg den store nedpakning og pludselig siger Annette til mig, prøv at se hvem der kommer der ...................... Godt gættet, Erik havde fået Kia-en HELT ind på pladsen og hvordan husker han ikke så godt - HAHA. Så kan det nok være vi to tøser fik KASTET og jeg mener KASTET vores ting i ind Kia-en og Eddie kom i det store bur med Victoria og så var det med at komme afsted :o) Inden da, kom der lige en fra DKK og løftede en pegefinger og den kiggede vi på og så smuttede vi :o) Ingen grund til at spørge om vi grinede, for der var ikke et øje tørt :o) Sikke en afslutning på en helt igennem fantastisk dag i gode hundevenners lag og tak for turen til Annette og Erik.

Tak for en dejlig dag og vi ses i Silkeborg lige straks :o)