Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

26. juni 2010
Verdensudstilling i Herning

Verdensudstilling i Herning 26. juni 2010.
Dommer Hanne Laine Jensen – DK.

Kalinin´s Mister Amilton of Yugi
ejet af Pia og Mikkel Hiort  – excellent og 2. Bedste veteranhan
Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party
excellent og 1. Vinder I juniorklassen – JUNIOR VERDENS VINDER 2010.

Så kom dagen jeg har ventet på i MEGET lang tid og alle forberedelserne var HELT i top. Jeg vidste uanset hvad, så ville denne dag blive STOR for mig og min mand Tommy, da Eddie´s opdrætter Lynette Blue fra USA ville være tilstede. Det møde havde jeg set frem til med STOR begejstring og blev bestemt IKKE skuffet.

Vi var tidlig på pladsen kl. 06.15 og stod i kø til kl.07.00. Pia, Annette, Erik, Betsy, Tommy og jeg fik vores telte stillet op på en rigtig dejlig plads og godt med to telte for der var godt nok lidt køligt den dag.

Nu ventede jeg så bare på min ”private” fotograf Marianne og sofaen var fundet frem – skal nok huske tæpper næste gang, så du ikke fryser for meget :o) Nu var alle her and the show could begin :o)

Jeg var p…. nervøs og bad Erik om en ”bette stærk ting i et bette glas” og det fik jeg, og det hjalp. Omklædning og så Eddie klar på bordet og så gik det løs. Det gik jo lidt hurtigt, da vi ikke fik skriftlige kritikker og det havde jeg det godt med og det var med at være vågen, for det tager jo ikke så lang tid at sætte et eller fire krydser på et diplom.

Eddie stod først i klassen og det gjorde vi også til sidst og så kom forløsningen med hyl og skrig og jeg var/er SÅ MEGA SUPER STOLT af min ”baby” og endnu bedre med opdrætteren på sidelinien.


Så er det virkelighed, ALT det vi har kæmpet for – tak Eddie.


Så er titlen i hus og jeg tror Eddie ved hvad det betyder og Annette i baggrunden med tårer i øjnene.

ALT det jeg har kæmpet og arbejdet for siden Eddie ankom sidste år i september, gik endelig i opfyldelse og alle jer der er tæt på mig, ved hvor meget denne titel betyder for mig.


Når enden er god, er alting godt :o)

En lille pause og så var det Aslan´s tur i en flot åbenklasse og han fik også excellent, men blev ikke placeret, men det var lige før Annette fik tårer i øjnene.

En lille pause igen og så var det Victoria´s tur – den ”gamle” tøs på 5 år – i endnu en flot åbenklasse og hun fik også excellent og så var tårerne der hos Annette og det skulle vise sig, at det var ikke de sidste tårer……………………….. :o)
For Victoria blev 4. bedste i åbenklasse og så var Annette og Erik pist væk og jeg blev bekymret, men det viste sig de stod bag teltene og græd og Henrik Søeborg kom tilfældigt forbi og troede der var noget galt :o)

Men det var der jo ikke og det var glædestårer – heldigvis :o)

Det gør mig SÅ glad, at jeg kan gøre andre mennesker glade ved at vise deres hunde – det er en fryd for mig, og så især for Erik og Annette som betyder UENDELIG meget for både Tommy og jeg.

Så gik snakken i vores telt og alle de dejlige mennesker fra ind- og udland der var henne og tale med os og jeg må sige, jeg havde godt nok ondt i kæberne dagen efter. Men hold nu op det var dejligt at møde dem alle.

Så var der tid til at slappe af, troede jeg, men nej nej, for Marianne og Pia synes Eddie skulle fotograferes nu når jeg havde fået et gavekort og det blev han så også inde i en dejlig varm hal og en fotograf med et kamera magen til Marianne´s :o) Kan i forstå hvorfor jeg er glad for MIN fotograf :o)

Men om jeg vil betale X-antal kroner for at få billederne med hjem, NEJ, ikke når Marianne har taget nogle KANON billeder på dagen af min ”baby” – sådan leger ”man” ikke med moster Jytte´s penge – HAHA.


Den stolte opdrætter af Eddie, Lynette Blue og den stolte ejer


Lynette og Eddie


Trekløveret igen


Lidt shoppen blev det da også til, men kun hos Kennel Maj, for Tommy og jeg gad bare ikke mere og slet ikke i de varme haller og med alle de mennesker. Nej, nu var det tid at komme hjem til resten af hundene og bare nyde en dejlig stille aften i ro og mag og det gjorde vi.

Tusinde tak til jer alle som var med til at gøre dagen helt igennem fantastisk og mindeværdig.
Tak for alle dem der har taget billeder, det er uvurderligt og noget jeg sætter STOR pris på.