Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt

Polarhundeklubbens udstilling i Silkeborg 28. august 2011.
Dommer Judith Gogibus – Frankrig.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – excellent med CK og 2. Vinder i championklassen og 3. bedste han i køn med klubcertifikat.

ÅRETS SMUKKEST udstilling foregik for SIDSTE gang i Silkeborg – ”ildsjælene” er faldet fra og det er beklageligt.
Men tid til forandring og det skal ikke altid opfattes negativt og ”det nye” skal have en chance.


Eddie og jeg i Silkeborg driv-våde :o)

Tommy var med og vi havde glædet os til en rigtig familie-hygge-dag med hjemmebag – jowjow – og det skal jeg love for at det blev.
Med en masse hjemmebag og jeg havde da også bagt en kage – jowjow :o)
Vi fik ”lejren” stillet op med 3 telte in ”the corner” sammen med Pia, Mette, Frederik, Annette, Erik, Jens Egon og Margit.
Godt vi have et telt for os selv, for vores dejlige venner og hvalpekøbere fra Hornslet kom med deres 2 skønne prinsesser og der blev hygget.
En anden hvalpekøber Christina kom med hendes to prinser og det var så dejligt at se dem igen.
Vi var sidst på og nød det skønne vejr, men tro mig, da vi skulle i ringen med hannerne stod det ned i lårfede stråler og det bliver vores race IKKE kønnere af og vi gør sådan set heller ikke :o)

Victoria og jeg i Silkeborg i tørvejr :o)


Men der er jo ikke noget der er så skidt at det ikke er godt for noget, for da tæverne skulle ind skinnede solen fra en næste skyfri himmel.
Jeg havde lovet at gå med Annette og Erik´s Victoria og hun gjorde det igen – vandt en stor nydelig åbenklasse med CK, selv om hendes ”forældre” mente at vi var blevet smidt ud af ringen :o)
Men her stopper vi ikke – nej nej – om ikke ”Prinsessen” gik hen og blev 3. bedste tæve og så kunne jeg finde Annette med mange tårer i øjnene inde i teltet :o)
Jeg er SÅ stolt og glad for at jeg kan gøre jer SÅ glade, da jeres lille familie betyder så uendelig meget for os – TAK FOR GAVEN og den er jeg SÅ glad for.

Så blev der pakket sammen og vi vendte ”snuden” hjem af.

Tak til jer alle for en dejlig dag og vi ses i Bjerringbro.