Sidste nytMine hundeHvalpeGalleriLinksGæstebogKontakt
 

 

NYHEDER 2010

 

 

27. November 2010
Udstilling i Herning, og Jubilumsudstilling på Sjælland

Billeder fra begge udstillinger kan ses her >>>

>>><<<

14. oktober 2010
Udstilling i Silkeborg og Ballerup

Se mere fra Silkeborg her >>>
Se mere fra Ballerup her >>>

>>><<<

 

15. august 2010
Udstilling i Vejen

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party - excellent og vinder af juniorklassen og 3. bedste han i køn.

Se mere her >>>

>>><<<

7. juli 2010
Verdens udstilling, og udstilling i Nyborg

Vi har været til Verdensudstilling i Herning, og Specialklub udstilling i Nyborg.
Se meget mere her >>>


Den stolte opdrætter af Eddie, Lynette Blue og den stolte ejer

>>><<<

Specialklub udstilling i Skive 29. Maj 2010.

Dommer Geir Nordahl Pedersen – N.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – excellent bedste junior han og BIM junior.

Så gjaldt det Skive og ikke Fjellerad som vi plejer, men der er jo ikke noget der er så galt, at det ikke er godt for noget, for det var et dejligt sted at udstille og hyggen manglede heller ikke.
Så forandring fryder i dette tilfælde :o)
Pia var med i min bil denne gang uden hund og det var jo også en dejlig kort tur – wupti dot com, så var vi i ”Skiw” :o)
Vi fik pakket ud og stillet op og så var vi klar til ”Cirkus Snowaffairs” indtog græsplænen og blev installeret i mit telt ”Cirkus Kalinin”, dog uden kalinin-hunde :o)
Jeg var noget spændt på Eddie´s opførsel, da vi har løbetider i huset og han jo er en ung, aktiv og sikkert også viril ung ”herre” som bestemt har sine HELT egne meninger og vi er ikke altid HELT enige :o)
Men min tvivl blev gjort til skamme og Eddie var et dydsmønster ud over alle grænser og slappede virkelig også af før, under og efter udstillingen – HAN ER FANTASTISK, altså HVIS nogen skulle være i tvivl :o)
For første gang havde vi en dejlig stor junior-han-klasse på 5 og alderen er jo ikke altid nem og der er uro i kroppen på de skønne ”drenge”.
Eddie opførte sig fantastisk og vandt klassen og mor var/er stolt.
Godt nok blev vi ikke placeret i køn denne gang, men jeg er overhovedet IKKE skuffet på nogen måde, da Eddie gav mig en masse andre dejlige indtryk i dag og samarbejdet fejlede bestemt ikke noget.
Så blev det Aslan´s tur og vi var alene i klassen og fik excellent, men heller ikke placeret i køn, men blev BIR mellem (der var kun os, men hvad betyder det når det er en dejlig hund :o) og så var der ikke et øje tørt i lejren og Jens Egon voksede lige et par centimeter og Aslan bar næsten rosetten ud af ringen selv.
Rosinen i ”pølse-enden” var Victoria og hun var bare SÅ klar og fik sig charmeret til en VG og vi havde en ”fest” i ringen.
Det skal være sjovt at gå på udstilling og det synes Victoria vist også det var :o)
Nu var der tid til frokost og den indtog vi i solskin og så gik snakken og hyggen og så kunne jeg lige pludselig se, at jeg kunne være hjemme inden 16.00 hvor AAB´s håndbold-herrer skulle spille den sidste DM finale mod Kolding og så blev der pakket sammen og så var det hjemad og vi nåede det og DM-et kom til Aalborg – TILLYKKE.

Tak til alle for en dejlig dag og ikke mindst besøgene af familien Kronborg Pedersen fra Smidstrup, dog uden hjemmebagte boller :o) og til Mette (Conrad) , det var hyggeligt i kiggede forbi.

Næste gang vi ses er i Herning til Verdensudstillingen og det bliver sjovt og festligt, håber jeg :o)

>>><<<

DKK Kreds 9 – skue i Holstebro 13. Maj 2010.

Dommer i racen – Annette Bystrup – DK.
BIS junior dommer – Annette Bystrup – DK.
BIS dommer – Frank Kane – GB.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – excellent, BIR junior, BIS junior og BIS 4.

Tusinde tak til jer alle for en rigtig dejlig dag og især Marianne og Super-Carla & Jannie og Xara for godt selskab i bilen til og fra Holstebro.
Det var lige før vi ikke kunne have alle vores præmier hjem, så vores telte blev hurtigt omdøbt til ”præmie-teltene” :o)

Vi ses derude.


Eddie - 11 måneder


Eddie - 11 måneder


Eddie 11 måneder

>>><<<

DKK international udstilling Hillerød 1. Maj 2010.
Dommer Franco Mannato – FR

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – 1.1. excellent juniorklasse og 3. Bedste han I køn.

Klokken MEGET tidligt 03.30 ringede vækkeuret lørdag morgen/nat og så blev hundene fodret og nusset lidt om og kl. 04.30 var bilen pakket og så drog Eddie og jeg sydover mod Hobro, hvor vi skulle møde Pia og pakke tingene over i hendes bil.

Jeg var nok lidt kedelig på turen mod Hillerød, for mine øjenlåg var MEGET tunge og før vi nåede Randers var jeg i drømmeland og vågnede noget forvirret og da var vi ved Storebælt broen og klokken var 06.45.

Så var jeg sulten og kaffetørstig og vi holdt ind lige på den anden side af broen og vi kaffe og vores morgenmad og Coco og Eddie blev luftet. Afsted det gik igen og jeg holdt mig da nogenlunde vågen NÆSTEN helt til Hillerød :o9
Velankommet og vi fik teltet slået op og pakket ud og så hentede ”rovdyrene” og så blev der hygget og snakket i stor stil.

Men så begyndte vejret at være utidig og regnen begyndte at sile ned med mellemrum – øv.
Det er jo heldigvis lige for alle og humøret blev ikke ringere :o)

Så var det Eddie´s tur og vi var IGEN alene i juniorklassen, men dommeren synes heldigvis GODT om Eddie og vi fik søde ord med på vejen både i juniorklassen og i bedst i køn klassen af dommeren og de ord glemmer jeg ALDRIG, tak hr. Mannato.

Så blev der tid til at hente Eddie´s kritik og den kunne ikke være bedre, men jeg studsede lidt over sidste sætning – excellent gay moment – og der hvor jeg kommer fra ved vi jo godt hvad ”gay” betyder :o) Hold nu fast jeg grinede, men jeg måtte lige hen til min gode ven Henrik Søeborg og spørge hvad dommeren lige mente med den sætning, for jeg mener bestemt ikke Eddie har ”løse håndled” :o)

”Gay” betyder munter, glad eller frisk og disse tillægsord kan jeg NEMT overføre til Eddie. Så kunne jeg slappe af igen og bare nyde resten af dagen og Eddie og jeg fik gået nogle gode ture og snakkede med en masse mennesker og hunde, og det nyder vi begge :o)


Eddie


Annette Myhre med Bosse, og jeg med Eddie i Bedst I Køn


For Eddie er jo lidt af en ”selskabspapegøje” og sidde i bur en hel dag, nej tak mor – så er trimmebordet bedre, for der kommer der jo en masse forbi og snakker og kæler og giver godbidder :o)
That´s life :o)

Så var tiden inde til at få pakket sammen, mens der var lidt tørvejr og så fik Pia og jeg shoppet lidt og så hen på tanken og fylde ”diselle” på ”Transpeter” og lidt snoller til den lange hjemtur og så snuden hjem mod Nordjylland.

Tak til jer alle for en dejlig dag og vi ses i Skive om snart :o)

>>><<<

Specialklub udstilling Karlslunde 10. April 2010
sammen med Sibirian Husky og Alaskan Malamute.
Dommer Erna Upmeijer – NL.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – BIR - BIS2 Junior og BEST IN SHOW.
Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia og Mikkel Hiort – 1.1. excellent i veteranklassen – BIM veteran.

Som næsten altid, mødes med Pia ved Hobro klokken meget tidlig og pakke mine ting over i hendes bil og så ellers syd over :o)

Jeg sov overhovedet IKKE hverken på ud eller hjemturen, for snakken gik godt begge veje.
Velankommet til Karlslunde og fik pakket ud og teltet slået op, da der blæste en ”pelikan” og selvom solen var fremme, var der ikke for varmt, men det blev der :o)

En runde omkring ringen og sige godmorgen giver en god start på dagen.
Eddie på trimmebordet (læses - gider ikke sidde i bur, gør meget :o) og så kom der ellers besøg fra nær og fjern og vi hyggede rigtig meget inden det gik løs.

Juniorklassen vandt Eddie, ikke den store konkurrence, da han var alene.


Lækker løbestil, selv dommeren følger med i flot stil – gode bevægelser smitter :o)


Eddie posere foran dommeren i juniorklassen.


Eddie giver dommeren et kys som tak i juniorklassen – se selv tilskuerne smiler :o)


Er jeg ikke dygtig mor og du får en kys, for du er også go´.


På vej ud af ringen efter at være blevet bedste han – godt Annette tog imod :o)

Så blev det Aslan´s (Snowaffair´s Easy Aslan) tur i mellemklassen og den vandt vi med excellent og så måtte vi have hjælp udefra, da Annette ikke kan løbe endnu. Så fat i Lone C og hun fik Aslan i hænderne og det kørte bare.

Her blev Eddie taget ud mellem de 4 bedste og dælme om ikke han blev Bedste Han og fik sit første cert i en alder af godt 10 måneder og så kunne jeg ikke mere (læses - hylede og skreg :o) Jeg brød total grædende sammen og fattede ikke noget. Godt Annette var lige udenfor ringen og kunne tage Eddie og sætte ham i bur :o)
Det blev godt nok for meget for rapkæftede Jytte-pigen :o)

Så blev det Victoria´s (Annette og Erik´s tæve) tur i åbenklasse og hun fik excellent og blev 4. Bedste i klassen, så der var der heller ikke et øje tørt :o9

Tak til Janni for brug af din intuition :o)

Så det er her det med varmen kommer ind – haha – pyha jeg fik varmen :o)
Så er det BIR og BIM det gælder og der fik jeg varmen og blev stum (håber i nød momentet hvor det skete :o) for om ikke ”bette ski´” blev BIR og tak for kampen til Gitte, som blev BIM med Roxanna.Eddie BIR og Roxanna BIM.

Ventetiden til BIS, blev brugt på snakken, hyggen, lidt spisen og drikken, men noget der var endnu bedre var, at Samba og hendes forældre Birthe og Axel fra ”Hjertekær” kom forbi og hilste på. Det er en fantastisk familie som jeg holder så uendelig meget af og glæder mig til vi ses igen til Hillerød, som lovet :o)

Så kom ”BISSEN” og her blev Eddie BIS 2 junior og senere skulle de vise sig, at han blev BEST IN SHOW – ja, stadigvæk begriber jeg det nok ikke helt, men vil glæder mig over denne dag til næste udstilling i Hillerød og bevare begge ben på jorden som jeg nu mener jeg altid har gjort  - str. 42 er heller ikke så nem at flytte :o)


Eddie BIS og det kniber åbenbart for mig at stå :o)

Tak til jer alle for lykønskninger pr. sms-mail-facebook og telefon og ikke mindst alle krammerne i løbet af dagen i Karlslunde – det varmer SÅ utrolig meget og jeg bliver så oprigtig glad.


Dagens høst i rosetter og tak for dem og alle de andre gaver – dejligt at få lidt minder med hjem.

Tak til Pia for en dejlig tur og glæder mig allerede til næste gang :o)

See you all in Hillerød :o)

>>><<<

6. marts - Specialklub udstilling i Stouby

Dommer Norman Deschuymere – Belgien.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – 1.1. excellent I juniorklassen og bedste junior i racen.
Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia og Mikkel Hiort – 1.1. excellent i veteranklassen og bedste veteran i racen.

Første udstilling i specialklubben og nu med dirigent-klokke og det var en fantastisk god ide og den blev brugt et par gange til lige at få øren-lyd.
Den gode ide, kan selvfølgelig ikke bruges på en DKK udstilling med rigtig mange ringe, for der vil klokken nok kime lidt for meget :o)
Så kom dagen hvor Eddie skulle i de ”voksnes” rækker og nerverne havde jeg lagt hjemme i Guldbæk hos Tommy og de andre hunde.
Kun sommerfuglene fik lov at komme med til Stouby :o)
Pia og jeg ankom til Stouby i det flotteste solskins-sne-vejr og der var velkomstkomite – næmli´ Bedstefar Nordholm og hold da op jeg var glad for at se ham – det var længe siden.
De Islandske Fårehunde skulle til først, men udstillingen blev rykket en god halv time p.g.a. snevejret på Sjælland, så vi var i rigtig god tid.
Men tiden blev brugt på at træne med Eddie, sammen med en masse forskellige samojeder og det var en dejlig oplevelse – tak til jer alle.
Eddie hilste på en masse forskellige hunde og tog det som en fest og især med Aslan (Jens Egon og Margit´s hanhund fra Snowaffairs) og de to kunne sikkert godt have holdt en giga fest :o)
Så blev juniorerne kaldt i ringen og Eddie skulle stå først og det er det han er bedst til :o)
Dommeren fik lov at pille, rode og rage og især i munden, for han talte næsten alle tænderne og Eddie tog det med ophøjet ro.
Super opførsel med fed kontakt og vi hyggede os i ringen, ikke noget med at være ”teenager-agtig”, nej bare opføre sig som den flotte fyr Eddie nu er :o)
Så kom turen til Aslan og han er jo bare en DRØM at gå med og jeg tror faktisk han havde savnet mig og jeg kan kun sige – lige over :o)
Han fik også excellent og så var gode råd jo dyre, men godt Ayoe ville hjælpe og tusinde tak for det og i var bare så gode sammen.
Hverken Eddie eller Aslan blev placeret i køn, men det gjorde nu ikke noget for det var et stort og flot felt af hanner og ikke alle kan jo vinde – vi havde faktisk vundet på vores egen måde :o)
Ja, så kunne jeg slappe af og hygge mig resten af dagen for jeg havde ingen tæver med og det var en underlig fornemmelse, men så blev tiden jo brugt til hygge og snak og især med Bedstefar Nordholm og noget med ”a wunni-man” fra Varde – der kommer Annette Myhre jo fra – haha, så i kan godt regne ud – vi har IKKE haft det kedeligt :o)
Og selvfølgelig var vi (Erik og jeg) på vej til en ”høring” hos Annette, men pyha vi slap denne gang :o)

Tillykke til alle med de fine resultater og især Pia og Amilton med BIR veteran.

Tak for en dejlig dag til jer alle og vi ses i Karlslunde.

>>><<<

30. januar - DKK udstilling i Fredericia

Dommer K.E. Johanneson - Sverige.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party – bedste hanhvalp og BIM hvalp.
Kalinin´s Miss Dajmi of Dusty – bedste champion – bedste tæve og BIM.
Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia og Mikkel Hiort – bedste veteran.

Så var der afgang til Fredericia og det var da med lidt tvivl i ugens løb.
For kom vi afsted på grund af vejret og kunne vi komme hjem igen, for det er jo før sket ved en udstilling i Fredericia for år tilbage.
Men vi kom afsted og denne gang skulle Vibeke med og vi mødtes ved Støvring Syd kl. 06.05 og kørte mod Hobro N, hvor vi skulle mødes med Pia og køre videre i hendes bil.
Turen gik godt og der var først lidt sne på vejen, da vi kom til Horsens og rigtig meget i Fredericia by.
Velankommet i hallen og vi fik pakket ud og så var der tid til lidt hygge og snakken.
Jeg var jo lidt spændt og mere nervøs end jeg plejer at være på Eddie´s næsten debut på en rigtig udstilling, da vi endnu ikke har haft konkurrence i ringen og han klarede det godt.
Der er lidt at træne videre med og heldigvis for det, for det er jo ikke en robot jeg har købt :o) og så er det dejligt at ”moster” Pia står på side linjen og kommer med gode råd og det sætter jeg pris på.
I Eddies kritik står der, at han er glad og venlig og det er han :o)
Så kom vi til Dajmi´s tur og hun var den eneste i champion-klassen og så kom der spænding på.
Jeg regner ALDRIG med noget på en udstilling eller tager noget for givet og endnu en gang blev jeg overrasket over Dajmi blev bedste tæve og det var MEGET glædeligt for mig og dommeren blev vist lidt overrasket, men hans briller blev siddende :o)
En helt igennem fantastisk dejlig dag og alle de søde kommentarer om mine dejlige hunde, og det skal I alle (ingen nævnt ingen glemt) have tak for.
Der var også tid til at shoppe igennem og dankortet blev da også brugt et par gange og KUN på HELT nødvendige ting til hundene :o)
Tak til Pia og Vibeke for en god tur og hvad skulle vi have gjort uden ”Rasmus” :o)

Ha´ det godt til vi ses i Stouby til marts og håber gudhjælpemig sneen er væk til den tid.

>>><<<

24. januar 2010 - skue i Haverslev

Jeg har været på skue med Eddie - se mere her >>>

>>><<<

Til minde om vores kære Emily...

som har givet os SÅ meget i næsten 12 år.

Emily sov ind i mine arme torsdag 21/1-10 kl. 06.00 efter et hjertestop og helt uden panik og meget fredfyldt.
Der er et STORT tomrum, da Emily har betydet uendelig meget for os og er jo grundstammen for mit meget beskedne opdræt.


Men Emily har mange gode børn og børnebørn rundt i landet, som jeg glæder mig over og jeg har jo også selv nogle stykker som jeg er stolte af.

Det der bekymre mig nu, er hvem der skal fortælle mig at nu nærmer klokken sig 18 og vi skal have mad og mor har du glemt småkagen til eftermiddag og hvad med ostebidden til morgenmaden.

Klokken og de faste rutiner var Emily ekspert i og det er ingen af de andre hunde der kan overtage – den klogskab har Emily glemt at give videre :o)

Emily og jeg har haft SÅ mange oplevelser sammen og især husker jeg turen til Gotland i 1998, hvor Emily var med i Pedigree Pall reklamen og tog filmholdet med storm.

I udstillingsringen har hun også taget mange dommerne med storm og især på hendes gamle dage i seniorklassen.
Emily blev aldrig champion, men hvad gør det når hun har givet SÅ meget andet og især gode championbørn- og børnebørn.

Så for at være en god avlstæve behøver ”man” altså ikke at være champion og det er Emily i mine øjne et godt bevis på.

Jeg håber at alle jer der har børn eller børnebørn efter Emily vil passe godt på dem – de fortjener det bedste.

Tak til jer alle for de dejlige hilsner der er kommet på mail, sms, facebook, telefon og blomsterhilsner – det varmer så uendelig meget.

Tak for ALT Emily – vores klareste stjerne.

>>><<<

DKK Kreds 9 juleskue i Thisted 28. November 2009.
Race og bedste hvalp dommer Antoni Di Lorenzo – Italien

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party:
Bedste hvalp (der var kun ham :o) og BIS 3 hvalp.

Eddie og jeg var på tur med Pia og hendes 3 hunde.
Det var en super god dag og vi måtte blive HELT til det sidste, da Amilton blev Skuets Bedste Veteran og skulle i BIS og blev BIS 5.
Tillykke til Pia og tak for en dejlig dag, med og uden olie :o)

>>><<<

DKK Kreds 6 nytårsskue i Silkeborg 3. Januar 2010.
Race og bedste hvalp dommer Steve Atkinson – England.

Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party:
Bedste hvalp (der var kun ham :o) og BIS 2 hvalp.

Eddie og jeg skulle på tur alene til Silkeborg – troede vi :o) – men heldigvis synes Pia at hun ville med sin ”nye nevø fra USA” og jeg på tur og det var dejligt med selskab.
Tak til Kreds 6 for en dejlig dag og selv om vi var mange tilmeldt – 259 hunde – var der altså god plads alligevel og hyggen og samværet fejlede BESTEMT IKKE noget.
Mange tak for en dejlig dag til jer alle – ingen nævnt ingen glemt :o)
Her vil jeg heller ikke nævne Inge Dahl og ”Jesper-drengen” – haha.

Vi ses i Haverslev til skue i DKK Kreds 7 den 23/1-10.

>>><<<

13. november 2009
Den helt rigtige julemand og hans kone -
www.store-kassa.dk

Fredag den 13. November var vi i Hjørring for at hente julemanden og hans kone og de skulle transporteres gennem Hjørrings gågade og frem til Metropol – indkøbscenter.

Vi havde Kapone, Dajmi-dut, Alberte og Cutie Pie med – Erik og Annette havde Ludmilla og Victoria med og der var lidt vanskeligheder i starten, men disse nævnte hunde er jo heller ikke vant til at være foran en vogn, undtagen et par gange om året og på trods af det ELSKER DE DET :o)

Eddie var med på en kigger og var spændt fast til mig i mavebæltet og der var ikke mange børn der havde flere sutter tilbage i munden efter hans besøg :o)

Fredag den 20. November skulle julemanden og hans kone igen hentes og denne gang ved SHOPPEN i Aalborg og denne tur var HELT igennem fantastisk. Vi havde byttet lidt om på hundene, så Alberte blev hjemme og vi tog Erik og Annette´s ”gamle” tøs Petruska (11,5 år) med i stedet og det gik SÅ godt.

Eddie var med i bilen for det skal han jo også lære, at være med uden at deltage og han sov og slappede af og det var en fornøjelse. Der var lidt tid inden julemanden og hans kone skulle ”på”, så vi tog en god runde på p-pladsen ved SHOPPEN inden, og hundene fik lov for alvor at trække og bruge kræfter og det hjalp gevaldigt på humøret og det hele foregik i ro og mag. Da vi nærmede os SHOPPEN stod en masse børn og voksne og ventede på os og det var et flot syn.

Næste gang julemanden skal hentes er i Thisted den 11. December og det glæder vi os til.

Tilbageblik på 2009:
Udstillingsmæssigt har det været et godt år for Kalinin´s hunde.
Der skal lyde et kæmpe tillykke til Kalinin´s Mister Amilton of Yugi med titlen som Årets Veteran i samojedregi 2009 og Amilton har også opnået en del andre titler og de kan ses på www.mphiort.dk og STORT tillykke til Pia og Mikkel skal lyde fra en stolt opdrætter.

Amilton´s søster Alberte blev nr. 2 i dysten om Årets Veteran og de 2 gamle hunde gør mig stolte.
Til trods for Dajmi-dut ikke har deltaget i mere en 4 udstillinger i år, har hun alligevel ”drillet” en del og er endt som nr. 5 på listen for Årets Tæve i samojed-regi og det glæder mit ”bette” hjerte.

Nu glæder jeg mig til at se hvad 2010 bringer og jeg håber der kommer hvalpe hos os efter Dajmi og Conrad i starten af året og så skal Eddie jo på ”banen” og det bliver spændende og så glæder jeg mig allerede til Verdensudstillingen i Herning til juni.

Tak til jer alle for endnu et godt år i ”ringen” og i mine øjne er vi alle vindere, selvom vi ikke står som nr. 1 hver gang, for vi har jo samojedhunde.

Sidst men ikke mindst er der et par ord og billeder fra dobbeltudstilling i Herning >>>

>>><<<

18. oktober 2009 - Udstillingsresultater

Jeg har været på dobbeltudstilling i Brøndby, og haft Eddie med på hans første udstiling.
Se resultater under Galleri >>>


Anette Myhre var på pletten med sit kamera - Eddie.

>>><<<

14. september 2009 - Vores nye import

Her er lidt nye billeder af vores nye import, Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party og kaldet Eddie.

>>><<<

6. september 2009 - Udstiling i Silkeborg

Dommer i racen – Ejvind Mjærum – No.
Dommer i Store Ring – Brunette Greenland – UK.

Resultater:
Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia & Mikkel Hiort – Bedste han-veteran med excellent – BIM.
Kalinin´s Miss Alberte of Yugi – BIR veteran med excellent og BIS veteran.
Kalinin´s Miss Dajmi of Dusty – Bedste champion med excellent og klubcert. og 2. Bedste tæve I køn.


Godt fanget, Wilfred – billedet siger vist alt – en stolt ejer/opdrætter og en tilfreds dommer :o)

Se beretning her >>>

>>><<<

3. september 2009 - ny import

En dag Tommy og jeg havde glædet os HELT vildt til.
Vi skulle nemlig endelig hente vores nye samojedhvalp i Kastrup.
Alt var planlagt ned til mindste detalje og ingenting gik galt :o)
Kl. 09.00 kom Annette og Erik med hundebedste Kirsten – som havde lovet at passe hundene imens vi var væk - og en pose rundstykker og så hyggede vi os en times tid og så kørte Kia-en mod ”Københavnstrup”.

Der var planlagt en rundtur i storbyen, da Tommy og jeg aldrig har set ret meget af den og rundturen tog cirka en halv time, for tiden var der hen ad hvor både Annette og jeg var ved at få kvalme af bare spænding.

Så mine smurte sandwich blev spist under halvtaget hos Trust og endelig kunne vi få papirerne og så videre ud til Spirit Air Cargo og få udleveret dyrlægeattesten og videre til Skat og få ordnet det sidste og så tilbage igen til Spirit Air Cargo og kun vente på det blev vores tur til at få udleveret ”varen” (som den søde drengerøv sagde ved skranken :o) og vi havde nr. 202.

Det føltes som en evighed, men lige pludselig kom en rigtig sød mand ud på en truck og der stod Eddie i sit bur og så ved jeg næsten ikke hvad der skete og kunne næsten ikke kigge ud af mine øjne for bare tårer og længsel efter at holde Eddie i mine arme.

Da jeg sagde, Hej Eddie begyndte han at gø og logre med halen og så kunne jeg selvfølgelig IKKE få åbnet lågen og var ved at gå i panik, men så trådte Erik til og tak for det :o)

Endelig kunne vores lille familie forenes og tro mig, Tommy var/er lige så stolt og glad for Eddie som jeg er.
Turen hjem i Kia-en gik fint og ved Kildebjerg holdt vi ind og gav Eddie lidt mere at spise og vi andre fik også lidt, men det var nu ikke sulten der prægede mig :o)

Og derefter sov både Tommy og Eddie hele vejen hjem til Guldbæk. Da vi kom herhjem skulle Eddie jo præsenteres for alle de andre 5 hunde og alle vores bekymringer blev gjort til skamme.

De ”gamle” kom ud i to hold og der efter lagde Eddie sig på gårdspladsen med et kødben og så var han hjemme.
Lynette Blue – Eddies opdrætter – Polar Mist – har gjort et helt igennem fantastisk stykke arbejde for os og ham og det kan vi ikke takke hende nok for.

Vi havde jo ventet på Eddie siden marts måned og nu kan jeg godt forstå de kvinder der har været gravide og ved det bliver en dreng, men ikke hvordan han ser ud – pyha det har næsten været for spændende, men ventetiden føles ikke så lang her bagefter, men det at skulle bevare det som en hemmelighed har været svært, men det er jo helt og holdent min egen beslutning og den er jeg glad for at jeg har kunne holde.

Og til stor irritation for andre – thihi – så altså ”people out there” jeg kan holde på en hemmelighed :o)

Til Annette og Erik (Kennel Snowaffairs) tusinde tak for støtten hele vejen igennem og her bagefter og ikke mindst turen og stor tak også til hundebedsterne Kirsten og Kurt for hjælpen – de 5 ”gamle” elsker jer og det kommer Eddie også til :o)
Livet vil være noget besværlig uden jer 4 :o)

Tak til jer alle for de søde hilsner i forbindelse med Eddies hjemkomst.

Vi ses derude.

Dette er vores import - Polar Mist Eddie Cruz´N To T´Party og kaldet Eddie.


På billedet er Eddie 8 uger

Da han ankom i torsdag var han 15 uger og nye billeder og en lille historie kommer senere :o)


Så blev de 3 endelig forenet og til stor glæde for os alle sammen

>>><<<

16. august 2009

International udstilling Hillerød 16. August 2009.

Racedommer Henrik Søeborg – DK.
BIS-veteran-dommer Andrzej Kaźmierski, PL.

Kalinin´s Mister Amilton of Yugi – ejet af Pia og Mikkel Hiort – BIM veteran.
Kalinin´s Miss Alberte of Yugi – 4. Bedste tæve, BIR veteran og BIS 4 veteran.
Kalinin´s Miss Dajmi of Dusty – 1. Vinder I Championklassen med EX, Bedste tæv og BIM.


En meget glad og stolt ejer og opdrætter.

Se mere her >>>

>>><<<

2. august 2009

Jeg planlægger at parre Dajmi med Conrad til december 2009.


Dajmi og Conrad

Og så har jeg fået nogle billeder af Vaps i min mailboks, og dem vil jeg gerne dele med jer. >>>

>>><<<

7. juni 2009

Jeg har været afsted på 4 udstillinger, dog kun den ene med mine egne hunde. Her er lidt billeder og fortællinger fra de 4 udstillinger. Resultater kan findes Galleri siden >>>


Mine 3 gamle Veteraner - Amilton, Alberte og Kapone.

23.05 - Fjellerad >>>
02.05 - Aalborg >>>
18.04 - Hedensted >>>
29.03 - Stouby >>>

>>><<<

8. marts 2009

Jeg har fået et par billeder af Vaps - Kalinin's Mister Dario of Dusty >>>

>>><<<

14. februar 2009

International  udstilling i Fredericia 14. Februar 2009.
Dommer Mogens Slot Hansen – DK.

På selveste Valentins Day var vi på hundeudstilling og det er også den bedste måde for mig at fejre en dag der bare er opreklameret :o)

Så IGEN var jeg af sted uden hund, men det gjorde bestemt IKKE dagen ringere. Jeg hoppede over i Pia´s ”Pegøj” og så futtede vi mod det sydlige DK i solskin og turen var SÅ smuk og skønt at sidde ved siden af og kunne nyde turen – i hvert fald derned :o)

Marianne kørte med Erik og Annette og vi mødtes i køen ved hallen. Så blev vi installeret og havde det vildt hyggeligt og da vi skulle først på måtte vi jo shoppe efter og det gjorde bestemt ikke indkøbene ringere :o)
Marianne var igen så venlig at udlåne ”Prinsesse” Vanilla til mig og vi gik i ringen i åbenklasse og Vanilla var ikke i fuldpels, men dommeren må åbenbart have syntes vi var et lækkert par :o) for vi gik sørme hen og vandt klassen og ikke nok med det, så blev Vanilla også 4. Bedste tæve i køn og det var ikke nogen ”workover” der var hård konkurrence og det gør jo ikke noget, når udfaldet blev som det blev.


Vanilla og mig bliver bedømt ved dommer-aspiranten


Det er ikke så slemt ikke at vinde når de hunde der står foran er bedre og Vanilla og jeg havde udstyret i orden, det gik vi i hvert fald IKKE ned på :o) Pia udstillede Viktoria i åbenklasse, da familien Hansen jo stadigvæk er ”ramt” af diverse skader efter Årslev udstillingen, og Pia og Viktoria gjorde det rigtig godt og blev 3. Bedste i åbenklasse.

Så var der tid til hygge og hvad er hygge uden Bedstefar Nordholm og jeg tror han har ondt i ”benern´” for han gik mange gange over til os på den anden side af ringen og skulle lige holde øje med os tøser og have noget snak med Erik og vi andre selvfølgelig. Bedstefar er nu så hyggelig og en udstilling uden ham eksistere bare ikke og nu håber jeg snart Bedstemor Nordholm kommer med.

Så var der tid til shoppetur og jeg havde lovet Emily en seng og det fik hun. Der var nemlig ”bud” på ”lædersofaer” alias Tulle Sofa og den fik hun og hun bruger den, som billedet viser og så er pengene jo givet godt ud.


Emily i sin nye sofa


Jeg havde egentlig regnet med det skulle være en Valentinsgave til Tommy, men jeg synes alligevel den passer bedre til Emily i størrelsen :o)

Jeg vil  sige tillykke til alle vores (Annick og jeg) ringtræningselever med de flotte resultater og jeg tror ikke jeg mødte nogen der ikke havde vundet et eller andet. Men jeg vil lige fremhæve vores elev Sandra Villumsen som blev BIS 1 lørdag og BIS 2 søndag i juniorhandling og hende er jeg SÅ stolt af og jeg er HELT sikker på hun ryger HELT til tops i år som Årets Juniorhandler i DKK. Så der må være MANGE der skal have kage med til træning på tirsdag, så jeg tror jeg springer over aftensmaden den dag :o)

Tak til jer alle for en fantastisk dag og ikke mindst Pia for turen i ”Pegøjen” og det var da lidt sjovt at køre den hjem :o) Jeg var SÅ træt da jeg kom hjem, så kl. 21.00 lå jeg i min seng og sov til kl. 07.30 søndag – så meget for den Valentins Day :o)

Næste gang vi ses bliver i Stouby og der har jeg hund med :o)
Dajmi-dut har jo ikke fået hvalpe denne gang og så bliver hun støvet af og kommer med på udstilling og det glæder jeg mig til.

Vi ses derude.

>>><<<

7. februar 2009

Min dygtige og kreative ”webmoster” Marianne Kjær Jensen har designet en lille forbedring af min hjemmeside og jeg håber I vil nyde at kigge lidt rundt på den.

Desværre bliver der ikke hvalpe her i foråret efter Dajmi og Siko, men Dajmi forventes parret igen til sommer og hanhunden er endnu ikke bestemt.

>>><<<